Setkání Parlamentu Prahy 3 se žákovskými parlamenty a pedagogy

Ve středu od 15 hodin se v Městské části Praha 3 uskuteční významné setkání Parlamentu Prahy 3 s žákovskými parlamenty, pedagogy-koordinátory a žáky zapojenými do projektu Participace ve školách. Tato akce představuje důležitý milník v rámci implementačních aktivit zaměřených na podporu dětí a žáků v regionu.

Na setkání budou prezentovány aktivity Parlamentu Prahy 3, čímž se účastníci seznámí s jeho cíli, aktivitami a dosaženými úspěchy. Diskutována bude také aktuální situace projektu Participace, včetně fáze, ve které se jednotlivé školy nacházejí, a příkladů úspěšných realizací nápadů ze strany žáků.

Důležitým bodem programu bude i představení plánu Analýzy potřeb dětí a mládeže Prahy 3. Tento plán má za cíl identifikovat reálné potřeby mladistvých v dané oblasti a podpořit jejich aktivní zapojení do života komunity. Na analýze by se měly aktivně podílet i žákovské parlamenty, což posílí jejich roli a vliv.

Celkově akce zdůrazní význam participace mladé generace ve veřejném životě a podpoří jejich schopnost ovlivňovat dění v jejich okolí. Těšíme se na plodnou diskuzi a inspirativní setkání plné nových myšlenek.

Setkání Parlamentu Prahy 3 se žákovskými parlamenty a pedagogy