Jóga a tanec na Floře

Naše studio na Vinohradech, přímo u metra Flora, je komorní prostor s kapacitou jogového a tanečního sálu 10 až 12 lidí; součástí je i čajovna, určena pro semináře a malé občerstvení.

Z nabídky aktivit pro děti:

  • Tanec – je pro každou lidskou bytost velmi přirozenou součástí života, a děti ho proto často samy rády iniciují. Je to všestranný pohyb, který tělo zpevňuje, protahuje, trénuje stabilitu i motoriku. Je  vhodné ho do dětského volnočasového rozvrhu zařadit, neboť má příznivý vliv na vývoj v oblasti koordinace pohybu, komunikace i paměti.
  • Logohrátky – Řeč v pohybu – jsou určeny pro všechny děti předškolního věku (3-5 let). Přirozeným a hravým způsobem je rozvíjena jejich řeč a pohyb. Činnost kroužku je zaměřena na celkový rozvoj komunikačních schopností dětí. Dále je orientován na rozvoj: zrakového a sluchového vnímání, nácvik klíčových sociálních dovedností, artikulačního cvičení a správného dýchání.
  • Muzikoterapie hledá cestu navození příjemného zážitku z hudby, uvolnění a odbourávání stresu. Tato terapie prodlužuje a zlepšuje soustředěnost, koordinaci pohybů, hrubou i jemnou motoriku a zlepšuje paměť.

Z nabídky pro maminky:

  • Těhotenství, porod a šestinedělí – den plný péče, relaxace a informací pro nastávající i novopečené maminky.

 

Kontakt:

Jičínská 6, 130 00 Praha 3

+420 605 162 844

Jóga a tanec na Floře